Kontorsstädning Gävle

Professionell städning för små och stora företag

Tjänster

Vi utför förutom kontorsstädning också alla andra typer av städuppdrag, åt privatpersoner såväl som företag. Våra ledord vid varje städuppdrag är flexibilitet, lyhördhet och engagemang, något som vi vet att vi lever upp till och som uppskattas av våra kunder.

Alla städinsatser som utförs hos privatpersoner i hemmet ger rätt till RUT-avdrag, och är du berättigad till det slipper du halva arbetskostnaden, som vi drar av redan på fakturan.

Hemstädning

Du kan teckna ett löpande städabonnemang hos oss för hemstädning. Vi kommer då hem till dig enligt ett intervall vi kommer överens om, vanligen en gång i veckan eller varannan vecka. Vi tar hand om underhållsstädning och kan även hjälpa till med till exempel tvätt, strykning eller fönsterputs.

Naturligtvis utför vi också enstaka städuppdrag på beställning i villor, radhus och lägenheter, allt från enkel underhållsstädning till minutiösa storstädningar.

Flyttstädning

Att flyttstäda är ett hårt jobb som fordrar extrem noggrannhet. Vi utför hundratals flyttstädningar varje år åt både privatpersoner och företag, så vi vet vad som krävs. När vi flyttstädar gör vi det ordentligt och vi lämnar alltid en garanti på att både du som kund och den som ska ta över bostaden blir hundra procent nöjda.

Trappstädning

Trappstädning är ett måste för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi städar trapphus och andra utrymmen på ett miljövänligt och skonsamt sätt för att säkra en god boendemiljö. Vi erbjuder också andra tjänster inom fastighetsservice och teknisk förvaltning.

Garagestädning

Vi använder oss av modern utrustning för garagestädning som inte innefattar spolning. Våra städmaskiner sopar upp all smuts och damm i stället för att spola ner det i golvbrunnen, vilket gör att vi inte orsakar några stopp.

Regelbunden garagestädning gör garaget till en säkrare plats för både människor och bilar och minskar brandrisken.

Kontorsstädning med hygien, miljö och arbetsglädje i fokus