Tjänster

Vi utför förutom kontorsstädning också alla andra typer av städuppdrag, åt privatpersoner såväl som företag. Våra ledord vid varje städuppdrag är flexibilitet, lyhördhet och engagemang, något som vi vet att vi lever upp till och som uppskattas av våra kunder.

Alla städinsatser som utförs hos privatpersoner i hemmet ger rätt till RUT-avdrag. Är du berättigad till det slipper du halva arbetskostnaden, som vi drar av redan på fakturan.

kontorsstädning gävle

Hemstädning

Du kan teckna ett löpande städabonnemang hos oss för hemstädning. Vi kommer då hem till dig enligt ett intervall vi kommer överens om, vanligen en gång i veckan eller varannan vecka. Vi tar hand om underhållsstädning och kan även hjälpa till med till exempel tvätt, strykning eller fönsterputs.

Naturligtvis utför vi också enstaka städuppdrag på beställning i villor, radhus och lägenheter, allt från enkel underhållsstädning till minutiösa storstädningar.

Flyttstädning

Att flyttstäda är ett hårt jobb som fordrar extrem noggrannhet. Vi utför hundratals flyttstädningar varje år åt både privatpersoner och företag, så vi vet vad som krävs. När vi flyttstädar gör vi det ordentligt och vi lämnar alltid en garanti på att både du som kund och den som ska ta över bostaden blir hundra procent nöjda.

Byggstädning

När vi städar upp på en byggarbetsplats kan ni välja mellan regelbunden städning under byggets gång eller efter att bygget är klart. En byggstädning påminner om en storstädning och det är viktigt att verkligen få bort byggdammet.

Företagsstädning

Vill du slippa tänka på skitiga golv och fulla papperskorgar rekommenderar vi att du anlitar oss för företagsstädning. Anlitar du oss för en kontors- eller butiksstädning kommer trivseln att öka för såväl anställda som kunder.

Fönsterputsning

Om du känner att du inte har tid att hålla dina fönster putsade, eller att resultatet aldrig blir som du har tänkt dig, så är våra fönsterputsningstjänster rätt val för dig.

Dödsbotömning

Vi köper, tömmer, bortforslar och slut/flyttstädar dödsbon.

Kontorsstädning med hygien, miljö och arbetsglädje i fokus