Om oss

Välkommen till ett mindre städföretag som verkat länge i branschen. Vi erbjuder kontorsstädning för både små och stora företag och anpassar alltid städningen efter våra kunders önskemål. Vi finns tillgängliga för uppdrag alla dagar om året.

Vi vill att du ska vara trygg när vi kommer hem till dig eller ditt kontor, vi skickar bekanta ansikten varje dag. Vi fokuserar alltid på dig och våra medarbetare omvandlar dina önskemål till verklighet.

Vi är ett företag som tänker på miljön i alla led, detta gör att din arbetsplats blir fri från onödiga kemikalier vilket förbättrar arbetsmiljön och minskar risken för allergier.

Vad vi tycker är extra viktigt

För oss finns det ett par saker när det gäller att driva städfirma som vi tycker är extra viktiga. Det första är vår övertygelse om att när våra anställda är nöjda och trivs på jobbet, då blir också kunderna nöjda. Därför har vi ett tydligt utarbetat kvalitetsledningssystem för arbetsmiljö som vi alltid utgår ifrån när vi planerar våra uppdrag och sätter in personal. Vi har mycket låg sjukfrånvaro och personalomsättning, något vi är stolta över och tar som ett bevis på att vår personalpolitik fungerar.

Det andra är att vi som företag inte är nöjda om inte ni som kunder är det. Skulle det vara så att ni inte är nöjda med städningen, så gör vi helt enkelt om den. Vår storlek och erfarenhet gör att vi kan garantera ett gott resultat, vilket också innebär att vi inte tar betalt för en städning ni inte är nöjda med. Vi håller rak och tydlig kommunikation högt och vårt mål är alltid en bekymmersfri kontorsstädning som gör att ert företag kan koncentrera er på er verksamhet.

Välkommen att prova på en effektiv städfirma som tänker långsiktigt!

Kontorsstädning med hygien, miljö och arbetsglädje i fokus